Vin & matupplevelse
I STOCKHOLM
▶︎ Vi är glada att kunna bjuda in till en speciell kväll på Restaurant Celeste i Stockholm den 26 november 2024 kl. 18:30, där en unik möjlighet ges att uppleva de enastående vinerna från Dreissigacker med förstklassig mat signerad Ludvig Tjörnemo (Årets kock 2020) och Michael Andersson (Årets kock 2024).
Dreissigackers engagemang i noggrann odling, medveten skördereduktion, varsam skörd och tålmodig lagring resulterar i viner med exceptionell intensitet och komplexitet. Många av dessa viner bär på ett löfte om djup och uttryck som med tiden avslöjar sin sanna karaktär.
Under Dreissigacker Einzellagen-Experience kommer vi att presentera noga lagrade Riesling-viner i kombination med en omsorgsfullt komponerad meny. Varje rätt har utformats för att framhäva de mångfacetterade aromerna i dessa utsökta viner, vilket ger dig en harmonisk och oförglömlig smakupplevelse.
Följ med oss på en kväll som lovar exklusiv insikt i vinernas långa lagringsprocess och unika djup ledd av vinmakare Jochen Dreissigacker.
För att registrera dig och köpa biljetter, vänligen följ denna länk:
▶︎ Möt vår sommelier, Drifa Yngvadóttir Hafsö – en verklig stjärna i vinets värld. Med en härlig kombination av kunskap och passion är Drifa mer än bara en sommelier; hon är en upplevelse i sig själv.
Drifa är kunnig och kompetent inom sitt område. Hennes energi är smittsam och med en finurlig nyfikenhet och en unik förmåga att sätta sig in i dina smakpreferenser, skapar hon en personlig och minnesvärd upplevelse för alla deltagare.
Hon gör varje vinprovning till en resa genom vinets värld, där ni får upptäcka nya smaker och lära er mer om vad som gör varje vin unikt. Det är klart vi är stolta och glada att få dela med oss av hennes unika kombination av expertis, entusiasm och personligt engagemang till er.
Mejla eller ring Drifa för mer information om hennes vinprovningar.
drifa@twscollective.se
0709-18 00 17
DESIGNER SOM SADLADE OM TILL SOMMELIER
FRÅN KRÖGARFAMILJ TILL UPPLEVELSESÄKER SOMMELIER
▶︎ Carl Meuller, en sommelier och kulinarisk visionär. Med rötter i en krögarfamilj har han hunnit samla på sig en imponerande meritlista genom att ha arbetat på några av Stockholms mest prestigefyllda restauranger. Senast var han restaurangchef på den numera stjärnbelönade restaurangen Celeste.
För Carl är kombinationen av mat och dryck en konstform. Han har en brinnande passion för att möta människor och skapa unika kulinariska upplevelser. Han älskar att överraska sina gäster genom att sätta dem i situationer de aldrig hade föreställt sig, ofta på oväntade platser som adderar en extra dimension till smakupplevelser. Klart vi är glada över att ha Carl som en del av vårt team och vi ser fram emot att dela hans passion och kreativitet med er.
Mejla eller ring Carl för mer information om hans vinprovningar.
carl.meuller@twscollective.se
076-235 25 65